wie ben ik

Even een woordje over mezelf : mijn naam is Ann Vangheel, mama van twee dochters, Indra (2004) en Mira (2007). Wat  een tiental jaren geleden begonnen is als een hobby, is nu stilaan uitgegroeid tot een passie en zelfs een bijberoep! Ik heb avondschool gevolgd aan het SIVO te Berchem, de modules face- en bodypainting. Het was een eer om les te kunnen volgen bij Jos Brands, make-upartist bij Kryolan en zeker geen onbekende in de wereld van de face-and bodypainting! De laatste jaren probeer ik regelmatig internationale workshops te volgen, zo blijf ik steeds op de hoogte van de allernieuwste technieken en materialen.

Ondertussen ben ik uitgegroeid tot een ervaren grimeuse met een grote passie voor dit werk. Elk kindergezichtje is een nieuwe uitdaging en elke keer geniet ik van het moment dat er in de spiegel weer een wondermooie glimlach verschijnt! Ik werk enkel met professionele schmink vooral van de merken Superstar en PartyXplosion. Deze schmink is huidvriendelijk en van goede kwaliteit. De schmink is op waterbasis en daardoor gemakkelijk te verwijderen.

Ik ben superfier om te kunnen vermelden dat ik in maart 2014 de schminkwedstrijd van Colours & Superstar gewonnen heb!

Weeral superfier! Op 21 december 2014 kreeg ik te horen de trotse winnaar te zijn van de Illusion Christmas facepaint competition!

Copyright © All Rights Reserved