voorwaarden

Algemene voorwaarden


Boekingen

Wilt u dat toversnoetjes bij u komt schminken, stuur dan een e-mail naar info@toversnoetjes.be. Vermeld in uw e-mail de datum, de locatie, de tijdsduur en het aantal kinderen dat geschminkt zal worden. Wij zullen u een vrijblijvende offerte op maat toesturen per mail.


Offertes

De offerte blijft 30 dagen geldig, tenzij anders vermeld. Ontvangen wij binnen deze termijn geen bevestiging per mail, dan gaan we er van uit dat de boeking niet door gaat.Opdrachtbevestiging

De boeking is definitief na een voorshot van 20% van het totaalbedrag. Dit is te storten op het rekeningnummer vermeld op de offerte.  Er wordt een bevestiging per mail gestuurd na ontvangst van betaling.


Betaling

De betaling gebeurt contant voor of direct na de afgesproken werkzaamheden, in ieder geval voor het vertrek van toversnoetjes van de locatie waar die dag gewerkt wordt! Voor bedrijven kan afgesproken worden de betaling per overschrijving te regelen. Bij de bevestiging van de boeking zal gevraagd worden naar de gewenste betaalwijze.


Bij overschrijving dient het bedrijf het verschuldigde bedrag binnen de 10 dagen over te maken.


De offertes zijn zonder BTW, toversnoetjes is een kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting, BTW is niet toepasselijk. De reiskosten bedragen 0.35 euro per gereden kilometer. Toversnoetjes berekent de reiskosten aan de hand van de routeplanner op http://nl-be.mappy.com/.Benodigdheden schminklocatie

Als toversnoetjes bij u komt schminken verwachten we dat er een  tafel voorhande is van tenminste 1 vierkante meter en dat er per schminker 2 stoelen worden voorzien . Tevens moet er ook de mogelijkheid zijn om het schminkwater te verversen.


Annulatie

- Bij annulatie tot 2 weken voor boekingsdatum kunt u kosteloos annuleren.

- Bij annulatie binnen de 14 dagen tot boekingdatum wordt 20% van de prijs in rekening gebracht. Dit houdt in dat het voorschot dus NIET  wordt teruggestort.

- Bij annulatie op de boekingsdatum zelf wordt 50% van de totale offerteprijs in rekening gebracht.

- Toversnoetjes behoudt zich het recht een opdracht kosteloos te annuleren in geval van uitzonderlijke onvoorziene omstandigheden (vb. ziekte). Bij annulatie zal toversnoetjes zelf de opdrachtgever hiervan op de hoogte brengen. We zullen  te allen tijde voor vervanging proberen te zorgen zodat uw evenement toch nog feestelijk kan verlopen. We kunnen deze vervanging niet garanderen.Aansprakelijkheid

Toversnoetjes is niet aansprakelijk voor schade aan materialen of personen, tenzij er sprake mocht zijn van opzet, grove schuld of nalatigheid.


De schmink, glitters en andere materialen die wij gebruiken zijn hypoallergeen en huidvriendelijk. Bij een gevoelige huid kan het toch wel eens voorkomen dat de huid reageert op de schmink. Verwijder de schmink dan meteen met water en zeep om verdere irritatie te voorkomen. De gebruikte materialen worden na elke opdracht grondig gereinigd en ontsmet.


Toversnoetjes behoudt zich het recht om bij huidproblemen (eczeem, windpokken,...) personen te weigeren voor schminkactiviteiten


De gebruikte schmink is op waterbasis en is zodoende gemakkelijk met water en zeep te verwijderen. Sommige kleuren kunnen na het wassen een kleurzweem achter laten op de huid. Deze is met babyolie gemakkelijk te verwijderen.Foto's

Tijdens de schminkopdrachten zullen er vaak ook foto's gemaakt worden van geschminkte personen. Deze foto's kunnen we dan op de website plaatsen. Komt u uw foto of die van uw kind tegen op de website en heeft u hier bezwaren tegen, laat het ons dan weten, dan kunnen we de foto verwijderen van onze website.


Het is niet toegestaan beeldmateriaal van deze site te gebruiken zonder schriftelijke toestemming van toversnoetjes.

Copyright © All Rights Reserved