Blingbling

Een nieuwe rage in de schminkwereld is het maken/ gebruiken van juwelenclusters. Ik kon natuurlijk niet achterblijven en heb al vele manieren uitgetest. In mijn workshop blingbling, leer ik je met plezier de verschillende mogelijkheden aan!


Eén van de manieren is werken met dubbelzijdige medische tape. Aan de hand van een snijmachine kan ik handige sjabloontjes klaarsnijden, die klaar zijn om versierd te worden. Het handige aan medische tape is dat je terplaatse geen huidlijm meer nodig hebt. Vraag steeds na of er geen eventuele allergie bestaat aan kleefpleisters!


Heb je interesse in het aankopen van voorgesneden medische tape, stuur dan een berichtje via het contactformulier onderaan deze pagina en vermeld het aantal en het nummer van de cluster. De prijs voor een A5 formaat met 8 sjablonen voor clusters bedraagt 2€, wanneer je 6 blaadjes besteld bedraagt de prijs 10€. Deze kunnen verstuurd worden in Belgie aan 0.84€ (tot 10 blaadjes).


De velletjes worden verkocht met 8 sjabloontjes van voorgesneden medische tape, de diamantjes zijn niet inbegrepen!

A5 met 8 clusters type 1
A5 met 12 clusters type 2
A5 met 8 clusters type 3
A5 met 8 clusters type 4
A5 met 8 clusters type 5
A5 met 8 clusters type 6
A5 met 8 clusters type 7
A5 met 8 clusters type 8
A5 met 12 clusters type 9
A5 met 8 clusters type 10
 
 
 
 
 

Hoe ziet zo een A5 velletje met clusters er juist uit?

Werkwijze


Diamantjes kan je aankopen in bv Wibra, Action, Zeeman, verschillende hobbywinkels, maar ook online via vb Alieexpres of Ebay.

Een handig hulpmiddel om je diamantjes te hanteren is bv een prikpen of een satéprikker met een bolletje kneedlijm (posterbuddie).

De cluster zijn uitgesneden uit medische tape die dubbelzijdig is. Je haalt de hele cluster van het glanzende A5 papier en je kleeft op de klevende zijde je diamantjes. Wanneer je cluster klaar is haal je het papiertje van de achterzijde en kleef je cluster terug op de glanzende zijde van het A5 papier. Wanneer je de cluster zou kleven op vb plastic bestaat de kans dat je de cluster niet meer goed kan verwijderen door de sterke kleefkracht.

Je kan deze clusters handig bewaren in een klein fotoalbum en zo meenemen naar opdrachten. De clusters zijn zelfklevend, je hebt dus geen extra huidlijm meer nodig om ze op te kleven. Op deze manier hebben de ouders thuis ook geen problemen om eventuele lijmresten te verwijderen.

Copyright © All Rights Reserved